Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa do przełożenia wafli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 145 g
masło 200 g
czekolada 160 g

Przepis i sposób przygotowania na: Masa do przełożenia wafli

Czekoladę i masło włożyć do garnka, roztopić na małym ogniu.
Dołączyć orzechy i cukier.
Masę starannie utrzeć.
Otrzymaną w ten sposób masą przekładać wafle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak