Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa do ciast, andrutów, polewa kakaowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 1 sztuka
cukier puder 2 łyżki
kakao 2 łyżki
margaryna 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Masa do ciast, andrutów, polewa kakaowa

Jajko zmiksować z cukrem pudrem i kakao.
Margarynę ugotować, dolać do masy.
Miksować do ostygnięcia.
Polewą można polać ciasto lub dodać jako masę do andruta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monikalangier 02.11.2014 18:53
smakowita!
Noruas 02.11.2014 18:40
Prosty i szybki przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak