masa czekoladowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    250 g
  • czekolada gorzka

    1 szt.
  • jajka

    2 szt.
  • cukier

    3 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ubic z cukrem na ciepło.Masło utrzeć dodając przestudzone ubite jajka i rozgrzana czekoladę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krzysztof42 02.07.2011 15:01
lubię czekoladę bo jest dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat