Masa czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krem czekoladowy

    20 dag
  • masło

    1 kostka
  • spirytus

    1 kieliszek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło pokroić na kawałki. Zmiksować, dodać krem czekoladowy. Miksujemy na puszystą masę, dodając po parę kropli spirytus. Masą możemy przekładać np ciasteczka, ciasta.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rzenia15 07.05.2011 14:02
smaczna
madzialena19 18.11.2010 17:55
dobra
anja3107 18.11.2010 10:33
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat