Masa czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    3 łyżki
  • jajka

    2 szt
  • tabliczka czekolady

  • margaryna

    25 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem na ciepło. Masło utrzeć z cukrem dodając przestudzone ubite jajka i roztopiona czekoladę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 02.12.2012 20:09
podoba mi sie;]
anja3107 13.02.2012 12:23
super
Alicja34 23.08.2010 19:28
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat