masa czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna Kasia

    1 kost.
  • czekolada gorzka

    1 tabliczka
  • jajka

    2 szt.
  • cukier

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jajka ubić z cukrem na parze,margarynę utrzeć i stopniowo dodawać przestudzone ubite jajka cały czas mieszając na koniec dodać rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladę dokładnie wymieszać i gotowe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wafelek2601 24.12.2012 00:58
Bardzo dobra
Seba 16.10.2012 10:01
bardzo smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat