Masa czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    25 dkg
  • czekolada gorzka

    1 tabliczka
  • cukier

    3 łyżki
  • jaja

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja ucieramy z cukrem po czym dodajemy do utartego masła i do tego dajemy roztopioną i nieco ostudzoną czekoladę.Ucieramy na jednolitą masę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
malaczarna23 03.08.2011 14:05
super
Juleczka20 19.06.2011 08:12
fajna i szybka:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat