Masa czekoladowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukier

    0,5 szklanki
  • jajka

    4 sztuki
  • kakao

    1 łyżka
  • czekolada gorzka

    1 sztuka
  • masło

    1 kostka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem a parze dodać kakao. masło utrzeć z zimną masą jajeczną, roztopioną czekoladą i spirytusem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SyMiki 07.07.2011 10:03
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat