Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata selerowo-marchwiowa do mięs

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler korzeniowy kilka plasterków
marchew kilka plasterków
ocet balsamiczny 2 łyżki
olej 9 łyżek
woda 2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata selerowo-marchwiowa do mięs

Seler i marchewkę myjemy i obieramy . Seler i i marchewkę kroimy cieniutkie plastry. Dodajemy olej , wodę oraz ocet balsamiczny dodajemy seler i marchewkę , wszystko mieszamy. Odpowiednio przyprawiamy według uznania solą i pieprzem. Odstawiamy do lodówki na godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak