Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata paprykowa do mięsa

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Papryka słodka mielona Prymat
Papryka ostra mielona Prymat
Kminek mielony Prymat
Czosnek suszony Prymat w młynku
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata paprykowa do mięsa

Wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą i z oliwą w ilości jaka nam potrzebna. Mieszamy z mięsem, pozostawiamy na kilka godzin, po tym czasie smażymy mięso.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 26.10.2012 22:57
świetna
Margo1 16.02.2012 09:06
wygląda świetnie
gosia47-47 30.09.2011 09:32
super
goofy9 15.09.2011 22:30
super przepis
mehia 10.03.2011 18:54
super
Jolanta41 07.03.2011 09:04
Mięso nabiera odpowiedniego smaku!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak