Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata musztardowo-cebulowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Musztarda delikatesowa Prymat 3 łyżki
oliwa 2 łyżki
cebula 3 okrągłe plastry
woda 1 łyżka
sól wg uznania
Pieprz czarny mielony Prymat wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata musztardowo-cebulowa

Bierzemy mniejszą miseczkę dajemy musztardę , oliwę oraz wodę. Wszystko mieszamy dokładnie . Dodajemy przyprawy sól i pieprz i jeszcze raz mieszamy. Następnie myjemy i obieramy cebulę kroimy na na 3 cienkie okrągłe plastry. Gładziemy je na marynacie i przykrywamy ją marynatą do połowy. Marynatę wstawiamy do lodówki na 3 godziny. Gdy marynata będzie gotowa marynujemy mięsko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak