Marynata musztardowo-cebulowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Musztarda delikatesowa Prymat

    3 łyżki
  • oliwa

    2 łyżki
  • cebula

    3 okrągłe plastry
  • woda

    1 łyżka
  • sól

    wg uznania
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    wg uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bierzemy mniejszą miseczkę dajemy musztardę , oliwę oraz wodę. Wszystko mieszamy dokładnie . Dodajemy przyprawy sól i pieprz i jeszcze raz mieszamy. Następnie myjemy i obieramy cebulę kroimy na na 3 cienkie okrągłe plastry. Gładziemy je na marynacie i przykrywamy ją marynatą do połowy. Marynatę wstawiamy do lodówki na 3 godziny. Gdy marynata będzie gotowa marynujemy mięsko.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat