Marynata do schabu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    5 plastrów
  • marchew

  • por

  • cebula

  • wywar warzywny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchew, por, cebulę kroimy.
Schab układamy do miski, posypujemy pokrojonymi warzywami. Przyprawy dodajemy do smaku.
Zalewamy 0,5 litra wywaru. Odstawiamy na 3 godziny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
paula99926 02.02.2014 19:30
ciekawe jak smakuje...
joanna__s 01.02.2014 21:05
Na pewno skorzystam z pomysłu. Ciekawie się prezentuje.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat