Marynata do pstrąga

Marynata do pstrąga

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    1 szklanka
  • sos sojowy

    1/2 szklanka
  • ząbki czosnku

    4 sztuki
  • papryczka chili

    1 do smaku
  • sok z cytryny

    1 sztuka
  • sól i pieprz

    do smaku
  • kolendra Prymat do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryczkę chili bardzo drobno kroimy, czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki marynaty dokładnie mieszamy i odstawiamy na około 30 minut. Po tym czasie czasie nacieramy ryby marynatą i pozostawiamy w lodówce następnie 30 minut. Wkładamy rybkę do folii aluminiowej i pieczemy na grillu.
A_Ka
Marynata na około 4 sztuki

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat