Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do pieczeni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
sól, pieprz
tymianek
cząber
czosnek 3/4 ząbki
kolendra
majeranek
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat
ziele angielskie 3 ziarenka
ocet winny czerwony 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do pieczeni

Składniki wymieszać,dodawać całe ząbki czosnku i po łyżce ziół,doprawić,polać mięso i schowane pod folią trzymać całą noc by przeszło marynatą.Mieszanka idealna do szynki,karkówki,łopatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 21.09.2011 23:51
świetna
mysza666 26.10.2010 13:55
ciekawie brzmi:)
agata1722
agata1722 18.08.2010 12:02
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak