MARYNATA DO MIĘSA miodowa

MARYNATA DO MIĘSA miodowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • olej słonecznikowy

    2 łyżki
  • miód

    2 łyżki
  • ketchup

    2 łyżki
  • cytryna

    sok z połowy
  • czosnek

    1 ząbek
  • Majeranek suszony Prymat

    1/2 łyżeczki
  • tymianek

    1/2 łyżeczki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania MARYNATA DO MIĘSA miodowa

Wszystkie składniki mieszamy i gotowe.

Nadaje się idealnie do wieprzowina, drób i ryby

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

eliza135 01.10.2012 09:07
ekstra marynata
Barbara55 10.06.2011 16:14
może być
szajba2 06.06.2011 17:01
miodzio
kielcok1 16.05.2011 16:54
bomba

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat