Marynata do mięs z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód

    4 łyżki
  • przyprawa do zup

    3 łyżki
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    1 łyżeczka
  • Musztarda francuska Prymat

    4 łyżki
  • Musztarda sarepska Prymat

    4 łyżki
  • olej

    2 łyżki
  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki marynaty połączyć. Posmarować mięso i odstawić do lodówki na kilka godzin.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smakoszek 03.09.2011 09:38
pyszna
agata1722 01.02.2011 09:04
super sprawa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat