Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marmolada porzeczkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

przecier z czarnych porzeczek 1 kg
przecier z jabłek 1,5 kg
cukier 1,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Marmolada porzeczkowa

Odparować najpierw przecier z jabłek, a następnie dodać cukier i przecier z czarnych porzeczek, dogotować marmoladę i gorącą nakładać do słoików, pasteryzować ok. 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 20.04.2011 00:45
Warto ją robić, bo jest dobra.
bogumiła3 17.09.2010 20:59
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak