Marchwiowa suróweczka

Marchwiowa suróweczka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    250 g
  • biała rzodkiew

    250 g
  • śmietana

    3 łyżki
  • sok z cytryny

    1 szt
  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchew i rzodkiew, umyć, obrać, zetrzeć na tarce, wymieszać z sokiem z cytryny, zieleniną, i śmietaną.
Doprawić solą i cukrem do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 26.04.2012 00:24
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat