Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
jajko
4 szt -
cukier puder
4 łyżki -
cukier waniliowy
1 łyżeczka -
olej kokosowy
0,5 szklanki -
puree
150 ml (z marchewki) -
mąka tortowa
2 szklanki -
mąka
2/3 szklanki ( kokosowa) -
proszek do pieczenia
1 łyżeczka -
woda gazowana
200 ml -
mleko kokosowe
200 ml -
mleko
1 szkl -
marchewka
0,5 szkl ( starta) -
sól
szczypta
Przepis i sposób przygotowania Marchewkowo-kokosowe gofry
Kroki postępowania


Żółtka z cukrem i cukrem z wanilią zmiksować, wymieszać z płynnymi składnikami.


Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się