Przepis i sposób przygotowania na: Marchewkowo-kokosowe gofry
Kroki postępowania

Żółtka z cukrem i cukrem z wanilią zmiksować, wymieszać z płynnymi składnikami.



jajko | 4 szt |
cukier puder | 4 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
olej kokosowy | 0,5 szklanki |
puree | 150 ml (z marchewki) |
mąka tortowa | 2 szklanki |
mąka | 2/3 szklanki ( kokosowa) |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
woda gazowana | 200 ml |
mleko kokosowe | 200 ml |
mleko | 1 szkl |
marchewka | 0,5 szkl ( starta) |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: