Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchewka z fasolą z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 50 dkg
fasolka szparagowa 30 dkg
masło klarowane 4 łyżki
cukier 0,5 łyżeczki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka z fasolą z patelni

Na patelni rozpuszczamy klarowane masło i dodajemy mini marchewki. Doprawiamy je cukrem i chwilę smażymy, często mieszając. Do podsmażonej marchewki dodajemy fasolkę szparagową ( u mnie zielona, mrożona), doprawiamy solą i pieprzem. Mieszając od czasu do czasu, smażymy, aż warzywa będą odpowiednio miękkie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 27.02.2017 09:59
smaczne danie :-)
w mojej kuchni 24.02.2017 18:56
lubię takie smaki
Małgorzata92 24.02.2017 14:25
Fajne danie :)
Futka 24.02.2017 13:28
Pysznie i zdrowo :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak