Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marchew z jabłkami po burgundzku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 3 szt.
jabłko 2 szt.
masło 1 łyżka
wino białe 1 kieliszek
skórka z pomarańczy lub limonki
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: marchew z jabłkami po burgundzku

marchew i jabłka obrać umyć i zetrzeć na tarce o małych oczkach,dodać masło i poddusic,przyprawić do smaku solą,cukrem,dodać skórkę pomarańczową i z limonki,na koniec wlać wino wymieszać i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 23.08.2011 15:49
mniam
joanna77 05.06.2011 17:42
mniam
Robert10 04.06.2011 20:22
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak