Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

maliny w soku własnym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maliny świeże 1 kg
cukier 1 kg
cukier waniliowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: maliny w soku własnym

maliny przebieramy, płuczemy. Mieszamy z cukrami. układamy w słoikach poza połowę . szczelnie zakręcamy. pasteryzujemy ok 20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

1j1o1l1a1 02.07.2011 19:13
właśnie pora malinowa...szkoda, że deszczowo bo mnóstwo owoców niszczeje :( dopiero 3 słoiczki malin zawekowałam w...sosie własnym :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak