Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Maliny w cukrze

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

maliny świeże 1 kg
cukier żelujący 75 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Maliny w cukrze

Maliny rozgnieść widelcem. Wymieszać z cukrem żelującym i miksować tak długo aż cukier się rozpuści, a na powierzchni wytworzy się piana. Gotową konfiturę wyłożyć do słoików i szczelnie zamknąć. Słoiki przechowywać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak