Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Maliny i jabłka w śmietance

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2
maliny świeże 100 g
syrop malinowy 1 łyżka
słodka śmietanka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Maliny i jabłka w śmietance

Jabłka obieramy i kroimy w tzw słomkę , skrapiamy ją sokiem z cytryny,aby nie ściemniały , polewamy syropem malinowym i mieszamy Następnie maliny myjemy i ostrożnie łączymy z jabłkami , polewamy słodką śmietanką .Możemy od razu jeść albo wsadzić na 15 minutek do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 10.07.2012 13:31
ciekawe..
babcia
babcia 10.07.2012 13:31
ciekawe..
MagdaXXX 31.05.2012 19:25
super deser
matii6 13.04.2011 18:58
super,coś dla mnie
Ania67 22.03.2011 14:22
zgadzam się:)
ElizaT 13.02.2011 10:20
smaczności
alaaa 23.01.2011 15:17
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak