Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malinowy deser

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maliny świeże 500 g
bezy 100 g
serek mascarpone 250 g
ajerkoniak 100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Malinowy deser

Maliny wkładamy na spód pucharków lub wysokich szklanek, dodajemy pokruszone bezy, serek mascarpone i jeszcze raz układamy wszystko w tej samej kolejności, maliny, bezy i serek mascarpone. Na wierzch dajemy malinę, posypujemy drobno pokruszoną bezą i polewamy ajerkoniakiem. Mamy gotowy, pyszny i szybki deser.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 29.09.2013 10:28
prosty, smaczny i ładnie wygląda
czekoladka_m 11.09.2013 19:59
Mmm, ten ajerkoniak cudownie tu pasuje;)
Dorota76 14.07.2013 15:50
czas na malinki
halina17 14.07.2013 13:03
Pyszny deser.
Agata3 14.07.2013 11:33
idealny :D
aisza1 14.07.2013 11:27
a mi ślinka cieknie
Monika-twin 14.07.2013 10:53
ale musi byc pyszny,z ajerkoniakiem
Sylwia26 14.07.2013 10:44
apetycznie wygląda
biatriss 14.07.2013 10:32
wow! czeos takiego szukałam
IwonaDD 14.07.2013 10:24
pięknie się prezentuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak