Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malinowo-jeżynowy jogurt z makaronem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maliny świeże 30 dag
jeżyna 15 dag
cukier 2 łyżki
jogurt naturalny 1 opakowanie
makaron 20 dag
bita śmietana do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Malinowo-jeżynowy jogurt z makaronem

Kolka ładnych owoców odłożyć do dekoracji, pozostałe połączyć z jogurtem i cukrem, wszystko zmiksować. Makaron ugotować al dente, polać jogurtem, obsypać świeżymi owocami, ozdobić bitą śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 12.06.2012 16:43
lubię takie jedzonko
olkaaa 21.01.2012 20:36
fajne
Iwona51
Iwona51 07.12.2011 10:50
super
Natalia/tubisiek 08.08.2010 09:04
uwielbiam jeżyny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak