Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malinowa pianka na biszkopcie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czerwone galaretki 2 opakowania
serek homogenizowany 300 g
maliny świeże 1 szklanka
biała czekolada 100 g
biszkopt jasny 1 blat

Przepis i sposób przygotowania na: Malinowa pianka na biszkopcie

Galaretki rozpuścić w 1 i 1/2 szklanki gorącej wody. Gdy zacznie tężeć, dodać serek i miksować pół minuty. Do masy dodać maliny, zamieszać łyżką i od razu wylać na biszkopt. Odczekać 5 minut i zetrzeć na ciasto czekoladę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika1968 14.03.2013 20:20
Na niedzielę jak znalazł :) Wygląda przepysznie :)
miroslawa 13.03.2013 08:01
przepyszne ciacho, wygląda super
halina17 10.03.2013 14:44
Smaczne ciasto z malinami.
malaczarna23 10.03.2013 13:58
pyszne ciasto
Agnieszka42 10.03.2013 13:51
Uwielbiam maliny tylko szkoda że o tej porze roku nie można dostać nigdzie świeżych, ciasto wygląda super
paulina2157 10.03.2013 13:50
cudnie wygląda a maliny też lubię,
Dorota59 10.03.2013 13:40
kuszące i pyszniutkie
Pyszota 10.03.2013 13:31
perfekcyjnie wygląda
Ania321 10.03.2013 13:30
pyszny dodatek do kawy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak