Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makrela z porem i jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
por 1 szt
jaja 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: makrela z porem i jajkiem

makrele obieramy ze skóry i ości, rozdrabniamy. pora cieniutko kroimy w paseczki(zieloną część), a jaja ugotowane na twardo w drobną kostkę, wszystkie składniki mieszamy i podajemy z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 17.12.2010 21:15
ja bym ewentualne dodała jogurt

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak