Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makrela wędzona z serkiem topionym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona
serki topione 2
masło 1 łyżka
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Makrela wędzona z serkiem topionym

Wędzoną makrelę obieramy ze skórki i ości. Rozgniatamy widelcem na miazgę. Umytą natkę pietruszki drobno siekamy. Masło ucieramy z serkami topionymi. Dalej ucierając dajemy po troszku rozgniecionej makreli. Na koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przygotowana pasta jest smaczna z białym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 17.12.2012 08:25
tak nie jadłam
Łukasz15 20.10.2012 18:09
pycha
mirosława4 21.08.2012 19:06
super
IKrakowianka 30.07.2012 15:53
super połączenie
mela25 04.06.2012 08:27
pyszna
Wafelek2601 29.05.2012 09:50
Świetna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak