Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MAKRELA PO FLAMANDZKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela 2 szt
agrest 40 dag
sól do smaku
cukier do smaku
koper 1 gałązka

Przepis i sposób przygotowania na: MAKRELA PO FLAMANDZKU

Makrele sprawić, zalać w rondlu osoloną ciepłą wodą, dodać koper, zagotować i powoli dogotować. Ryby wyjąć z wody osączyć, osuszyć serwetką i podać na półmisku z agrestem ugotowanym w wodzie z cukrem i przetartym przez sito

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak