Składniki:
Ciasto: | |
mąka tortowa | 250 g |
drożdże | 25 g |
mleko ciepłe | 1/2 szkl. |
cukier | 3 łyżki |
masło | 50 g |
żółtko jajek | 2 szt |
masa makowa | |
mak | 250 g |
masło | 50 g |
białko | 2 szt |
miód prawdziwy | 1/2 szkl. |
olejek migdałowy | |
bakalie |
Ciasto: | |
mąka tortowa | 250 g |
drożdże | 25 g |
mleko ciepłe | 1/2 szkl. |
cukier | 3 łyżki |
masło | 50 g |
żółtko jajek | 2 szt |
masa makowa | |
mak | 250 g |
masło | 50 g |
białko | 2 szt |
miód prawdziwy | 1/2 szkl. |
olejek migdałowy | |
bakalie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: