Składniki:
Ciasto: | |
mąka pszenna | 0,5 kg |
cukier | 1/2 szkl |
jaja | 2 szt |
margaryna | 250 g |
drożdże | 5 dkg |
masa makowa | |
mak | 400 g |
cukier | 30 dkg |
masło | 5 dkg |
rodzynki | |
migdały | |
orzechy włoskie | |
woda zimna | 6 lyżek |
Ciasto: | |
mąka pszenna | 0,5 kg |
cukier | 1/2 szkl |
jaja | 2 szt |
margaryna | 250 g |
drożdże | 5 dkg |
masa makowa | |
mak | 400 g |
cukier | 30 dkg |
masło | 5 dkg |
rodzynki | |
migdały | |
orzechy włoskie | |
woda zimna | 6 lyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: