Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

makaron ze szpinakiem i brązowymi pieczarkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron
1 opakowanie
szpinak
1/2 kg
cebula
1 szt
olej do smażenia
Pieprz ziołowy mielony Prymat
do smaku
Sklep Prymat
sól do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: makaron ze szpinakiem i brązowymi pieczarkami

Makaron gotujemy według przepisu.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, po chwili dodajemy pokrojone pieczarki, smażymy kilka minut. Dodajemy liście szpinaku, solimy, smażymy az zmiękną. Doprawiamy pieprzem ziołowym. Mieszamy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 28.10.2013 06:36
robiłam już coś z tych pieczarek ale teraz w sklepach ich nie mogę dostać ..
ben-ka 27.10.2013 20:31
Uwielbiam makaron więc zjadłabym z chęcią:)
alaaa 18.05.2013 17:57
z brązowymi pieczarkami jeszcze niczego nie jadłam,ciekawe jak smakują
barbara11561 25.10.2012 20:03
pysznie wygląda,ale brązowych pieczarek to nie znam?
pacpaw 12.09.2012 18:24
jest to jakaś specjalna odmiana pieczarek? nie słyszałem nigdy o niej
goofy9 30.08.2012 20:22
oj uwielbiam takie połączenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak