Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron ze szpinakiem i brązowymi pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 1 opakowanie
szpinak 1/2 kg
cebula 1 szt
olej do smażenia
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: makaron ze szpinakiem i brązowymi pieczarkami

Makaron gotujemy według przepisu.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, po chwili dodajemy pokrojone pieczarki, smażymy kilka minut. Dodajemy liście szpinaku, solimy, smażymy az zmiękną. Doprawiamy pieprzem ziołowym. Mieszamy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 28.10.2013 06:36
robiłam już coś z tych pieczarek ale teraz w sklepach ich nie mogę dostać ..
ben-ka 27.10.2013 20:31
Uwielbiam makaron więc zjadłabym z chęcią:)
alaaa 18.05.2013 17:57
z brązowymi pieczarkami jeszcze niczego nie jadłam,ciekawe jak smakują
barbara11561 25.10.2012 20:03
pysznie wygląda,ale brązowych pieczarek to nie znam?
pacpaw 12.09.2012 18:24
jest to jakaś specjalna odmiana pieczarek? nie słyszałem nigdy o niej
goofy9 30.08.2012 20:22
oj uwielbiam takie połączenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak