Makaron ze szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron np. świderki

    wg uznania
  • szpinak mrożony

    0,5 - 1 paczki
  • czosnek

    3 ząbki
  • masło

    2 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek rozdrobnić i lekko zeszklić na maśle, dodać zamrozony szpinak, doprawić solą. Ugotować w makaron. Do makaronu dodać szpinak i dobrze wszystko wymieszać. Psypać makaron serem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
fotoviderek 08.09.2013 10:31
Lubię taki makaron:)
Łukasz15 16.07.2013 16:40
Musi być pyszny
Pani Domu 27.04.2013 18:27
pycha makaron
dorotka0000025 17.04.2011 12:38
wyglad apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat