Makaron ze szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron

  • szpinak świeży lub mrożony

  • śmietana

  • ser topiony

  • czosnek

  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Szpinak umyć, obciąć ogonki oraz przyrządzić na patelni dodając czosnek, śmietanę i ser topiony śmietankowy. Na końcu posypać tartym żółtym serem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 23.05.2014 20:17
fajne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat