Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z zupek chińskich z kiełbasą ,cebulką oraz jajkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron z zupki chińskiej 2 opakowania
kiełbasa podwawelska 2 sztuki
cebula czerwona 1 duża
jajka ugotowane na twardo 3
ketchup łagodny 1/2 szklanki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z zupek chińskich z kiełbasą ,cebulką oraz jajkiem

Kroki postępowania

1
Kiełbasę pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Krok 1 - Makaron z zupek chińskich z kiełbasą ,cebulką oraz jajkiem  foto
2
Pokrojoną cebulkę oraz kiełbasę dać na rozgrzaną patelnię . Dać jedną łyżkę masła.
Krok 2 - Makaron z zupek chińskich z kiełbasą ,cebulką oraz jajkiem  foto
3
Jajka gotujemy na twardo . Po ugotowaniu obrać i pokroić w kostkę. Dać przyprawy , całość wymieszać.
Krok 3 - Makaron z zupek chińskich z kiełbasą ,cebulką oraz jajkiem  foto
4
Makaron zalać wrzątkiem. Następnie odsączyć i dać gotowy makaron na patelnię. Dać ketchup i wymieszać do połączenia składników.
Krok 4 - Makaron z zupek chińskich z kiełbasą ,cebulką oraz jajkiem  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maridka19 06.04.2016 08:47
Ja bardzo lubię szybkie dania , dlatego dość często je przygotowuję :)
Czyki 05.04.2016 11:16
Fajne danie szybko i smacznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak