Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z sosem meksykańsko-serowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron muszelki 200 g
pomidory w puszce 1 szt
kukurydza w puszce
chilli, sól
ser żółty 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z sosem meksykańsko-serowym

1. Gotujemy makaron na półtwardo.
2. Na patelnię wlewamy puszkę rozdrobnionych pomidorów, dodajemy konserwowe: fasolę czerwoną, kukurydzę i paprykę, chwilkę dusimy.
3. Doprawiamy, solą i chili.
4. Na koniec dodajemy ser, mieszamy aż się ładnie rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

swic 23.09.2010 12:23
to cos dla mnie, biednego studenta
Zofia12 23.09.2010 08:53
dobre, ale bardzo kaloryczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak