Makaron z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron rurki

    250 g
  • ser biały

    250 g
  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotować we wrzącej i osolonej wodzie, odcedzić.
Kostkę sera zetrzeć na tarce prosto na makaron ułożony na talerzach, posypać cukrem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
maciek7 04.08.2011 21:33
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat