Makaron z serem

Makaron z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron rurki

    250 g
  • ser biały

    250 g
  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron gotować we wrzącej i osolonej wodzie, odcedzić.
Kostkę sera zetrzeć na tarce prosto na makaron ułożony na talerzach, posypać cukrem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

maciek7

04.08.2011 21:33
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat