Składniki:
makaron tagliatelle | 400 g |
prawdziwki | 350 g |
wątróbka drobiowa | 150 g |
boczek wędzony | 50 g |
ząbek czosnku | 1 szt |
cebula | 1 szt |
wino białe wytrawne | 125 ml |
śmietana | 125 ml (22 %) |
oliwa | 4 łyżki |
masło | 3 łyżki |
sól i pieprz |
makaron tagliatelle | 400 g |
prawdziwki | 350 g |
wątróbka drobiowa | 150 g |
boczek wędzony | 50 g |
ząbek czosnku | 1 szt |
cebula | 1 szt |
wino białe wytrawne | 125 ml |
śmietana | 125 ml (22 %) |
oliwa | 4 łyżki |
masło | 3 łyżki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: