Składniki:
makaron rurki | 300 dkg |
pieczarki | 50 dkg |
oliwa | 3 lyzka |
śmietana | 200 ml |
jaja | 3 szt |
ser żółty | 100 g |
gałka muszkatałowa | |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | |
bulion | 100 mięsny |
filet z indyka | 0.5 wędzony |
makaron rurki | 300 dkg |
pieczarki | 50 dkg |
oliwa | 3 lyzka |
śmietana | 200 ml |
jaja | 3 szt |
ser żółty | 100 g |
gałka muszkatałowa | |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | |
bulion | 100 mięsny |
filet z indyka | 0.5 wędzony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: