Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron szpinakowy z ryba

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron szpinakowy
tilapia
śmietana
marchewka ugotowana
groszek
olej
przyprawy
serek topiony
świeże zioła
Bułka tarta klasyczna Prymat
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron szpinakowy z ryba

Rybe parujemy z marchewka i groszkiem mozemy delikatnie przyprawic wedlug uznania
makaron gorujemy w lekko osolonej wodzie aldente

Sos do ryby : smietana przyprazona na oleju gdy bedzie ciepla smietana dodajemy serka topionego razem wszystko mieszamy gdy sie polacza dodajemy swieze ziola

marchewke z groszkiem mozna kupic gotowa tylko podgrzac , lub zrobic na parze tak jak ja pokroic wymieszac z groszkiem i polac maslem z bulka tarta polecam

smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eeee 26.05.2012 11:58
makaron szpinakowy, 1 opakowanie tilapia, 3 płaty śmietana, 1 opakowanie marchewka ugotowana, 1 słoik groszek, 1 słoik olej, do smażenia przyprawy, do smaku serek topiony, 1 sztuka swieze ziola, bulka tarta, panierka maslo 2 łyzki
Justyna Jussstiii 26.04.2012 07:38
super
Justyna Jussstiii 26.04.2012 07:38
super
Justyna87 25.04.2012 22:50
ciekawe
Mati13 25.04.2012 21:48
calkiem smaczne
Irenkass 25.04.2012 21:42
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak