Składniki:
100 g makaronu ryżowego | |
pół czerwonej papryki | |
pół marchewki | |
200 g żółtej fasolki szparagowej | |
1 cebula | |
2 ząbki czosnku | |
1 chili | |
pół łyżeczki brązowego cukru | |
2 łyżki jasnego sosu sojowego | |
1 łyżka czarnego sezamu | |
olej rzepakowy |
100 g makaronu ryżowego | |
pół czerwonej papryki | |
pół marchewki | |
200 g żółtej fasolki szparagowej | |
1 cebula | |
2 ząbki czosnku | |
1 chili | |
pół łyżeczki brązowego cukru | |
2 łyżki jasnego sosu sojowego | |
1 łyżka czarnego sezamu | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: