Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron ryżowy z pędami bambusa i dymką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1/2 szt
pieczareki całe 2 szt
pędy bambusa 1/4 puszki
sos sojowy
olej sezamowy
cukinia 1/4 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron ryżowy z pędami bambusa i dymką

W garnku gotujemy wodę lekko solimy .Odstawiamy z palnika. Wkładamy makaron nakrywamy i odstawiamy na 10 min . Do woka dajemy 1 łyżeczkę oleju dajemy pokrojone pieczarki, pędy bambusa i pokrojoną cukinie .Makaron .Doprawiamy sosem sojowym .Mieszamy szybko .dodajemy posiekana dymke i pokrojoną cukinie .podajemy na ciepło .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 02.10.2012 20:16
ciekawe
Anna133 12.11.2011 10:44
ciekawy ten makaron
Gabriela7 30.09.2011 07:46
pyszne
halinka1011 30.09.2011 07:23
świetny przepis
iwa643 30.09.2011 07:05
Bardzo szybko smazymy ,warzywa maja być chrupiące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak