Składniki:
Makaron razowy | 25 dag |
grzyby leśne | 40 dag |
cabula | 15 dag |
smalec | 1 1/2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki |
Makaron razowy | 25 dag |
grzyby leśne | 40 dag |
cabula | 15 dag |
smalec | 1 1/2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: