Makaron razowy z filetem i szpinakiem

Makaron razowy z filetem i szpinakiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1
  • makaron świderki

    1/2 opakowania
  • szpinak świeży

    1/2 opakowania
  • papryka czerwona

    1/2 sztuki
  • kukurydza konserwowa

    1
  • czosnek ząbki

    2
  • chilli

  • sól i pieprz

  • papryka słodka mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu.
Fileta przyprawić i usmażyć na suchej patelni,pod koniec smażenia dodać paprykę,szpinak,czosnek i na końcu kukurydzę. Chwilę smażyć do połączenia smaków.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat