Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron po włosku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brokuł 1 sztuka
tuńczyk kawałki w oleju 10 dag
pomidor 1 sztuka
makaron - grube rurki 35 dag
ząbek czosnku 1 sztuka
sól i pieprz i kucharek
żółty ser starty 25 dag
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron po włosku

Kalafiora dzielimy i gotujemy w osolonej wodzie. Makaron gotujemy al dente. Następnie czosnek podsmażamy, dodajemy pokrojone warzywa i smażymy. Mieszamy z makaronem, kalafiorem i tuńczykiem, doprawiamy do smaku. A na koniec posypujemy żółtym serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 20.09.2010 11:11
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak