Majonez domowej roboty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Musztarda francuska Prymat

    1 łyżka
  • żółtko jajek

    1 sztuka
  • olej

    pół szklanki
  • sól, pieprz, cukier

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żółtko ucierać robotem. Do tego dodać musztardę. Następnie pomału lać olej. Dodać do smaku sól, pieprz i cukier.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smakowita 18.09.2012 19:04
rewelacyjny !
malaczarna23 15.12.2011 07:19
super
Mati13 25.01.2011 13:39
super!
pauluna 25.08.2010 20:18
oo fajne
plocia 28.07.2010 11:38
czas wypróbować
iwa643 28.07.2010 08:03
tez robie ale dodaje trochę wody -przegotowanej podczas ubijania
zoha1234567890 27.07.2010 20:19
o jej ile tego, trochę sie namachałeś zeby go zrobic;P
pioge7 27.07.2010 13:25
dobry, ale mi bardziej smakuje ten ze sklepu :)
Matik 27.07.2010 13:02
napewno lepszy niż se sklepu

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat