Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Maca z pastą chrzanowa i salami w parmezanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrzan o smaku cytrynowym Smak 1 łyżka
majonez 1 łyżka
salami 15 dag
maca
koperek
cebula
sałata

Przepis i sposób przygotowania na: Maca z pastą chrzanowa i salami w parmezanie

Chrzan ucieramy z łyżką majonezu -tak powstanie nam pasta która posmarujemy mace . Do tych kanapek użyłam salami w parmezanie ,jest to kiełbasa bardzo wyrazista i pyszna w smaku .
Mace smarujemy przez środek pastą nakładamy kilka małych listków sałaty .Salami kroimy układamy na macy . Ozdabiamy koperkiem i piórkami cebuli .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 02.04.2012 20:13
super przepis
iwa643 26.02.2012 07:26
dodajemy ogórka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak