Składniki
kostka
kg
g
gramów
dużej łyż.
gniazda
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
Świerza kolendra
150 gram -
czosnek posiekany
6 ząbków -
prazone pestki cyni
40 gram -
parmezan starty
120 gram -
sól
1 łyżeczka -
łosoś filet
4 sztuki -
Pieprz biały mielony Prymat
1/2 łyżeczki -
oliwa
180 ml
Przepis i sposób przygotowania Łosś z kolendrą
Ryba: Smarujemy filety oliwą, solimy, pieprzymy i pieczemy na grillu przez 5-8 minut po każdej stronie czyli maksymalnie 16 minut całość. Po zdjęciu z grilla polewamy całość sosem. Smacznego.
Komentarze (13)
Załaduj więcej komentarzy (3)