Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łososiowe roladki ze szpinakiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 4 sztuki wędzone
szpinak mrożony 300 g mrozony lub świezy
cytryna
ząbki czosnku 2 sztuki
masło
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: łososiowe roladki ze szpinakiem

.SZPINAK ROZMRAŻAMY I DUSIMY Z MASLEM I 2 WYCIŚNIĘTYMI ZĄBKAMI CZOSNKU PRZEZ OK. 10 MINUT.
FILETY PRZYPRAWIMY PIEPRZEM, SOLĄ,2 ZĄBKAMI WYCIŚNIĘTEGO CZOSNKU I SOKIEM Z CYTRYNY.
Nakładamy farsz SZPINAKOWY A FILETY I SKŁADAMY W ROLADKE , SPINAMY WYKAŁACZKĄ .
ROLADKI ŁOSOSIA ZESZPINAKIEM SMAZYMY NA ZŁOTY KOLOR Z OBU STRON
.Po usmaŻeniu i usunięciu wykałaczki i PODAJEMY Z ziemniakami i ULUBIONA SAŁATKA LUB SURÓWKA

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 20.11.2015 21:51
Moje smaki :)
agataw1990 20.11.2015 12:42
Lubię takie połączenie
halina17 20.11.2015 12:28
Dobre roladki.
magda1976 20.11.2015 11:33
Super pomysł na obiad
MAR3STA 20.11.2015 10:57
pyszny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak